meer rust én vertrouwen door anders te rouwen

Ontdek een ander perspectief op de dood

Ben je iemand verloren, en wil je op een andere manier rouwen? Rouwen mét de aanwezigheid van je overleden dierbare? Wil je het vertrouwen krijgen dat ze niet weg zijn en dat contact maken voor jou ook mogelijk is. Doe mee met ons live online programma. Waarin we jullie persoonlijk begeleiden in het creeren van een ander perspectief en bewustzijn rondom de dood zodat je de aanwezigheid kunt ervaren en de pijn en verdriet verzacht…

Tijdens dit programma word je persoonlijk begeleidt, krijg je ruimte om al je vragen te stellen. Je ontvangt een werkboek met oefeningen en veel ander moois om thuis mee aan de slag te gaan. Dit programma is een verdieping voor jezelf en inspiratie voor jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. 

Na dit programma heb jij een andere visie op de dood. Je hebt antwoorden op vragen over overlijden, de dood en het leven. Je hebt meer geleerd over contact maken met jouw overleden dierbaren. En meer rust en vertrouwen door anders te rouwen.

Programma 'Ontdek een ander perspectief op de dood'

Dit kun je verwachten

Group 3

Vier live lessen via zoom

In vier thema's nemen we jou mee in de theorie achter onze visie. Je gaat begrijpen waarom we doodgaan, wat we hier op aarde komen doen en hoe je contact kunt ervaren. Je ontdekt het verschil tussen ego en ziel en welke belemmeringen er zijn om contact te ervaren. Tijdens deze lessen is er ruimte voor interactie, vragen en begeleiding.

Group 9

Je ontvangt:

  • Een welkomst pakket thuis opgestuurd
  • Een werkboek met oefeningen en opdrachten die bijdragen aan de lessen
  • De opnames van de lessen voor als je een les mist of om na te beluisteren
  • Persoonlijke begeleiding

Group 11

Individuele sessie via zoom

Er is ruimte voor jouw persoonlijke verhaal, jouw situatie, jouw onzekerheden, jouw vragen, jouw obstakels en jouw ontwikkeling hierin.

Group 10

In je eigen veilige omgeving

We snappen dat dit onderwerp nieuw en spannend kan zijn. Daarom kun je vanuit huis, in je eigen omgeving mee doen met onze lessen. In een groep gelijkgestemden.

Meld je aan

Kosten van dit waardevolle programma

Early Bird nu voor 295,-

MAXIMAAL 10 PLEKKEN BESCHIKBAAR

Praktische informatie

Data: 10/10, 24/10, 7/11, 21/11
Via Zoom van 20:00 – 21:30

Individuele sessie
plannen we samen in!

Wil je ook meedoen aan de 
eerstvolgende Workshop op 3 november?  

Ontvang € 99,- euro korting 

Foto Inez

‘De online sessies waren voor mij verhelderend. Het maakte ook niet uit dat ik pas net in aanraking ben gekomen met spiritualiteit. Ik kon al mijn vragen stellen, en leerde elke keer weer iets bij waar ik iets mee kon. Er is echt een wereld voor me opengegaan. Een wereld waarin ik mijn overleden man veel dichterbij me voel.’

Janna 59 | vrouw van Robert-Jan* (63j.)

Thema's die behandeld worden in dit live online programma

Voor iedereen die op een andere manier wil rouwen en het vertrouwen wil hebben dat 'zij' niet weg zijn.

Wie zijn Maartje en Jill?

Wij delen onze visie op de dood

Jill en Maartje hebben allebei ‘verlies’ van heel dichtbij meegemaakt. Maartje verloor haar zoontje en Jill haar vader. ‘Wat ons verbindt in die gebeurtenis, is dat wij niet de gevoelens van rouw, verdriet en verlies hebben ervaren na hun overlijden, zoals die bekend en gebruikelijk zijn. Het duurde even voordat wij begrepen hoe dat kon. Maar wij ontdekten dat de dood iets heel anders is dan dat ons al eeuwenlang verteld is. Ze zijn niet weg, de dood is niet het einde en contact is nog mogelijk. In onze workshops, retraites, mini-classes en trainingen (voor zowel particulieren en professionals) laten wij jou dat zelf ervaren en delen wij onze visie over de dood en rouw.’

Na dit programma heb je meer inzicht over het leven na de dood en hoe contact maken werkt. Je hebt het vertrouwen dat het goed gaat met jouw overleden dierbaren en dat ze dichtbij je zijn.

Gratis miniclass - 3 september 2024 - 20:00 20:45 - Via zoom

Wat zijn tekens van overleden dierbare en hoe herken ik ze?

Deze gratis miniclass is voor iedereen die benieuwd is naar wat tekens zijn en hoe je ze herkent. We geven voorbeelden en leggen uit hoe je om tekens kunt vragen. Iedereen is welkom!

Je gegevens