Wie zijn wij, voor jullie!

Over De Rouwrevolutie

Het is onze grootste wens, mensen in rouw een andere visie op de dood te geven. Een visie waarbij de dood niet het einde is, maar misschien zelfs een nieuw begin. 

Als je een andere visie op de dood hebt, kun je op een andere manier rouwen. Geen manier waarbij het verdriet en het gemis van het fysieke verlies er niet mag zijn. Maar een manier waarbij je weet dat contact nog mogelijk is. Dat ‘ze’ er gewoon nog zijn, dat het goed met ze gaat, en dat je ze terug gaat zien. 

Onze visie op de dood

Bij een andere visie op de dood hoort een andere manier van rouwen

De grootste pijn bij het overlijden van iemand zit er vaak in dat je denkt dat er iets fout gaat, dat iets niet had hoeven gebeuren. Maar niets is ooit voor niets. Het is precies gegaan zoals het moest gaan. Jij hebt hier geen invloed op gehad of schuld aan. Er is geen leven afgebroken. Ook dit leven, hoe kort ook, is compleet en volbracht. Hoe ga je om met fysiek gemis en het verdriet met de wetenschap dat het met de persoon die is overleden goed gaat. Dat hij of zij jou zeer waarschijnlijk tekens stuurt, in je dromen verschijnt of op een andere manier ondersteunt. Leer bij ons hoe je dit contact herkent. Hoe je op een andere manier met rouw om kunt gaan en hoe jij je geen slachtoffer hoeft te voelen van datgene wat jou is ‘overkomen’.

Ik ben Maartje

"Dit is geen gave"

Zes jaar geleden verloor ik mijn zoontje. Hij is twee maanden oud geworden. Ook al was hij ziek, tot één dag voor zijn overlijden wisten wij én de artsen niet, dat hij zou sterven. Al die tijd ben ik vreselijk bang geweest om hem te verliezen. Want als je kind doodgaat, dan ben je klaar, toch? Dan is je leven voorbij, dan beland je in een nachtmerrie. Gek genoeg gebeurde dat niet.

Hij overleed in mijn armen en tegen alle verwachtingen in was ik oké, was ik zen, kon ik zelfs zeggen dat ik gelukkig was. Wat was hier aan de hand? Na heel veel (zelf)onderzoek, dat gepaard ging met schuldgevoel en onbegrip, van de omgeving en mijzelf. In het contact dat ik met hem kreeg, ontdekte ik iets: De dood is niet het einde, er is nog contact mogelijk met overleden dierbare en niets gebeurt voor niets.

In mijn podcast #doodisnietweg, YouTube video’s en blog vertel ik je er heel graag meer over. Maar, zoals ik altijd zeg, een concept kun je in twijfel trekken, pas nadat je zelf iets hebt ervaren kun je er niet meer omheen. Dat is wat wij jou met de Rouwrevolutie willen bieden, een ervaring.

Ik ben Jill

"Rouw vanuit Zielsperspectief"

Door een mooie maar een ‘onbegrijpelijke’ ervaring tijdens het overlijden van mijn stiefvader en de voorspellende beelden en inzichten die ik al jaren ervaarde, weet ik dat er meer is dan wij zien. Iets wat ik al wel voelde maar niet begreep. Dacht zelfs dat ik een beetje gek was. Afgelopen 12 jaar ben ik op onderzoek uitgegaan, en heb me ontwikkeld als energetisch healer, spiritueel coach en medium.

Als klein meisje was ik al met de dood bezig, maar vanuit angst. Door de onbegrijpelijke ervaring tijdens de dood van mijn stiefvader is mijn angst voor de dood verdwenen. Als vrij snel kreeg ik contact met o.a. mijn overleden stiefvader en dat gaf me rust en vertrouwen. Dit heeft mijn rouwproces verzacht en me inzichten gegeven om het leven te omarmen. En dat is wat ik mensen in rouw ook gun. 

Bij de Rouwrevolutie bied ik je  mijn spirituele wijsheid en het energetische healing veld, mede door persoonlijke of een groepshealing. Daarbij heb ik ook een luisterend oor en daar waar nodig reik ik je de tools aan om jezelf spiritueel te ontwikkelen.

Vind gelijkgestemden

Zien wij jou snel?

Bezoek onze live ochtend

Volg De Rouwrevolutie op Instagram

Instagram RouwRevolutie

Gratis miniclass - 3 september 2024 - 20:00 20:45 - Via zoom

Wat zijn tekens van overleden dierbare en hoe herken ik ze?

Deze gratis miniclass is voor iedereen die benieuwd is naar wat tekens zijn en hoe je ze herkent. We geven voorbeelden en leggen uit hoe je om tekens kunt vragen. Iedereen is welkom!

Je gegevens