Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van De Rouwrevolutie vof

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle events die worden aangeboden op https://derouwrevolutie.nl/


1. Algemeen

1.1  Voor de leesbaarheid wordt met ik of wij het bedrijf De Rouwrevolutie vof bedoeld. Hieronder valt ook de website www.derouwrevolutie.nl. De Rouwrevolutie is gevestigd op Jaagpad 45WS02 3631 AG Nieuwersluis onder het kvk nummer 92821669.

1.2 De Rouwrevolutie vof houdt zich het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Mochten er wijzigingen zijn waarvan je op de hoogte moet zijn, dan brengen wij je hiervan op de hoogte.


2. Voorwaarden deelname event, workshop, programma

2.1 Zowel particulieren als ondernemers en bedrijven kunnen deelnemen aan de (online) cursussen en events. De prijzen zijn altijd inclusief BTW.

2.2 Tegen betaling kan je een event, workshop of programma volgen. De betaling vindt vooraf plaats. Voor de online event is het niet toegestaan om je inloggegevens met anderen te delen.

2.3 Tijdens de workshop of event geven wij je een ander perspectief op de dood en leren wij je contact te ervaren met je overleden dierbare(n). Wij kunnen echter niet 100% garanderen dat het volgen van een event, workshop, programma tot dit resultaat leidt. Dit hangt o.a. af van hoe jouw proces zich ontwikkelt, hoe actief je aan de slag gaat tijdens het event, de workshop of het programma, hoe je de tips toepast en dit is voor iedereen persoonlijk. Ben je ontevreden met het resultaat? Neem dan contact op om dit te bespreken. Wij kijken dan samen naar een oplossing.

2.4 Wanneer je de cursus niet afmaakt, is er geen mogelijkheid om het aankoopbedrag terug te krijgen. Ben je niet tevreden met de cursus? Stuur dan een e-mail naar jillenmaartje@derouwrevolutie.nl,  zodat wij samen een goede oplossing kunnen vinden.

2.5 Indien er te weinig deelnemers zijn voor een event (ons aanbod), minimum aantal staat bij product genoemd, mogen wij het event, zonder verdere gevolgen afzeggen en/of verplaatsen. Als we hiertoe overgaan laten we je dat ten minste 1 week van te voren weten.


3. Aansprakelijkheid

3.1 De Rouwrevolutie is niet aansprakelijk voor de gevolgen van die keuze of hoe je de kennis toepast, en mogelijke gevolgen of schade voor jou.

3.2 Wij zijn alleen maar aansprakelijk bij een wettelijke of contractuele toerekenbare tekortkoming.


4. Intellectueel eigendomsrecht

4.1 De teksten of opdrachten van de cursussen zijn eigendom van Maartjelute.com. Dat betekent dat je deze niet zomaar mag delen of voor je eigen producten mag gebruiken.

Laatst bijgewerkt: 22 april 2024

Gratis miniclass - 3 september 2024 - 20:00 20:45 - Via zoom

Wat zijn tekens van overleden dierbare en hoe herken ik ze?

Deze gratis miniclass is voor iedereen die benieuwd is naar wat tekens zijn en hoe je ze herkent. We geven voorbeelden en leggen uit hoe je om tekens kunt vragen. Iedereen is welkom!

Je gegevens