Ontdek en ervaar een ander perspectief op de dood

Live-ochtend 13 sept.

Deze dag is voor iedereen (in rouw) die niet kan geloven dat je zomaar weg bent als je dood bent. Voor iedereen die niet precies weet hoe het zit met ‘leven na de dood’, maar hier wel heel nieuwsgierig naar is. En voor iedereen die wil leren hoe contact ervaren met een overleden dierbare mogelijk is.

Na deze live-ochtend weet jij wat jouw meest ontwikkelde manier van contact maken is. Je weet meer over waarom we dood gaan, en wat er gebeurt als je dood gaat. Je hebt ontdekt wat jou tegen kan houden in het contact ervaren, wat tekens zijn en hoe je om tekens kunt vragen. Je hebt ook geleerd dat jij niet de enige bent die dit ervaart, of graag zou willen ervaren.  

Het programma op de live-ochtend

Wat je kunt verwachten?

Group 3

Ontdek een ander perspectief op de dood

Niemand wordt per ongeluk geboren of gaat per ongeluk dood. Jouw ziel kiest voor een leven met bepaalde ervaringen daarin.

Group 9

Welke manieren zijn er om contact te ervaren

Net zoals wij hier op aarde allemaal voorkeuren hebben voor een ander zintuig, zo heb je dat ook in het contact met overledenen.

Group 11

Wat zijn tekens en hoe herken je ze?

Overleden dierbaren maken zich vaak kenbaar door het geven van tekens. Maar wat is nou wel een teken en wat niet? En van wie komt dat teken?

Group 10

Wat zijn de grootste obstakels voor contact?

Soms gaat het vanzelf, soms wil je meer contact. Wat helpt wel om contact te ervaren en wat niet?

Meld je aan

Dit kost de live-ochtend

Vanaf 1 augustus € 59,-

Nu voor 49,-

Praktische informatie

Datum: 13 september
Tijd: inloop 09:30
start 10.00 – 13:00

Locatie: Samaya, 
Werkhoven (regio Utrecht)

‘Ik vond de sessie echt geweldig het heeft me zo goed gedaan en geholpen. Ik heb ineens het besef dat ik alles ‘samen met mijn moeder doe’ in plaats van alleen vanuit het missen. Ze was heel dichtbij.’

Winde 43 j. | dochter van Marijke*

Voor wie is deze live-ochtend?

Ben je nieuwsgierig naar een ander perspectief op de dood?

Wie zijn Maartje en Jill?

Wij delen onze visie op de dood

Jill en Maartje hebben allebei ‘verlies’ van heel dichtbij meegemaakt. Maartje verloor haar zoontje en Jill haar vader. ‘Wat ons verbindt in die gebeurtenis, is dat wij niet de gevoelens van rouw, verdriet en verlies hebben ervaren na hun overlijden, zoals die bekend en gebruikelijk zijn. Het duurde even voordat wij begrepen hoe dat kon.

Wij ontdekten dat de dood iets heel anders is dan dat ons al eeuwenlang verteld is. Ze zijn niet weg, de dood is niet het einde en contact is nog mogelijk. In onze workshops, retraites, mini-classes en trainingen (voor zowel particulieren en professionals) laten wij jou dat zelf ervaren en delen wij onze visie over de dood en rouw.’


Voor contact met overledenen heb je geen 'gave' nodig. Iedereen kan dit. Jij ook!

Ontvang updates over toekomstige livedagen

Wij sturen je een mail, zodra er een nieuwe liveochtend gepland staat!

Gratis miniclass - 3 september 2024 - 20:00 20:45 - Via zoom

Wat zijn tekens van overleden dierbare en hoe herken ik ze?

Deze gratis miniclass is voor iedereen die benieuwd is naar wat tekens zijn en hoe je ze herkent. We geven voorbeelden en leggen uit hoe je om tekens kunt vragen. Iedereen is welkom!

Je gegevens