workshop met persoonlijke begeleiding

Ervaar contact met jouw overleden dierbare

Deze workshop is voor jou en je verbinding met jouw overleden dierbare. We begeleiden je met verschillende oefeningen in het ervaren van contact. Want een concept kun je in twijfel trekken (dat zal jouw hoofd ook altijd doen), maar een ervaring is écht. Hierdoor ontdek jij hoe dit contact voelt en in welke staat van zijn jij het beste kan zijn om dit contact te ontvangen. Deze dag kan iedereen volgen, hiervoor is geen ervaring of reeds contact nodig. 

Na deze workshop heb jij meer vertrouwen in jouw contact met jouw overleden dierbare. Dit contact zal veel helderder voor je worden. Je ontdekt het verschil tussen het ‘zelf bedenken’ en ‘het subtiele échte contact’. Je hebt het verschil gevoeld tussen jouw ego en jouw ziel. Je voelt je anders over het overlijden. Verdriet zal niet verdwijnen, maar je hebt er een ander perspectief bij. Een perspectief dat veel meer rust en verbinding geeft en pijn zal verzachten.

Workshop: 1 dag en 1 individuele online voorbereidingssessie

Wat je kunt verwachten?

Group 3

Contact ervaren, welke manieren zijn er?

Iedereen heeft zijn of haar eigen manier van contact maken, door verschillende oefeningen ontdek je wat het beste bij jou past.

Group 9

Individuele sessie, voor jouw persoonlijke vragen

Tijdens deze individuele online sessie voorafgaand aan de workshop is er ruimte voor vragen en stemmen we alvast af op jouw wensen.

Group 11

Wat zijn de grootste obstakels voor contact?

Soms gaat het vanzelf, soms wil je meer contact. Wat helpt wel om contact te ervaren en wat niet? Hoe voelt het verschil tussen je hoofd en je hart?

Group 10

Een kleine groep gelijkgestemden

Jij bent niet de enige bent die contact ervaart, denkt te ervaren of dat graag wil. Leer door het delen en het luisteren naar anderen.

Meld je aan

Kosten van deze waardevolle workshop

Nu voor 299,-

(maximaal 8 plekken)

* De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Praktische informatie

Datum: 7 november 
Tijd: inloop 09:30
start 10.00 – 16:30
Locatie: Terschuur 

Individuele sessie 
via Zoom

Lisa

‘Ik heb aan de workshop meegedaan. Deze heeft mij al zoveel inzichten gegeven. De dag na de workshop werd ik voor het eerst wakker zonder die steen in mijn maag. Ik heb ontdekt dat wat ik ervaar en voel niet bedacht is, maar dat het echt is. En dat ik naar dat gevoel toe kan gaan, wanneer ik maar wil.’

Liza 38 j. | moeder van Sterre*

Voor wie is deze workshop?

Wil je graag zelf actief aan de slag met het ervaren van contact?

Wie zijn Maartje en Jill?

Wij delen onze visie op de dood

Jill en Maartje hebben allebei ‘verlies’ van heel dichtbij meegemaakt. Maartje verloor haar zoontje en Jill haar vader. ‘Wat ons verbindt in die gebeurtenis, is dat wij niet de gevoelens van rouw, verdriet en verlies hebben ervaren na hun overlijden, zoals die bekend en gebruikelijk zijn. Het duurde even voordat wij begrepen hoe dat kon.

Wij ontdekten dat de dood iets heel anders is dan dat ons al eeuwenlang verteld is. Ze zijn niet weg, de dood is niet het einde en contact is nog mogelijk. In onze workshops, retraites, mini-classes en trainingen (voor zowel particulieren en professionals) laten wij jou dat zelf ervaren en delen wij onze visie over de dood en rouw.’


Voor contact met overledenen heb je geen 'gave' nodig. Iedereen kan dit. Jij ook!

Ontvang updates over toekomstige workshops

Wij sturen je een mail, zodra er een nieuwe workshop gepland staat!

Gratis miniclass - 3 september 2024 - 20:00 20:45 - Via zoom

Wat zijn tekens van overleden dierbare en hoe herken ik ze?

Deze gratis miniclass is voor iedereen die benieuwd is naar wat tekens zijn en hoe je ze herkent. We geven voorbeelden en leggen uit hoe je om tekens kunt vragen. Iedereen is welkom!

Je gegevens