3 dagen in verbinding met jouw overleden dierbare

Retraite

Dit 3-daagse retraite staat geheel in het teken van jou en je verbinding met je overleden dierbare. Voor iedereen (in rouw) die behoefte heeft aan persoonlijke aandacht, tijd voor zichzelf en spirituele ontwikkeling. Laat je drie dagen begeleiden waarin je er alle rust en ruimte is voor jou. Geniet, ontspan, leer en ervaar.  

Na deze 3 dagen heb je het vertrouwen dat contact met jouw overleden dierbare ook voor jou mogelijk is. Je hebt ontdekt welk spiritueel zintuig voor jou de ingang is om contact te ervaren en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Je krijgt meer compassie voor jezelf en begrip over het leven. Je komt thuis met praktische oefeningen en inzicht waardoor je rouw verzacht. Je hebt antwoorden gekregen op jouw persoonlijke vragen.

Wat kun je verwachten?​

Onderwerpen die in deze 3-dagen aan bod komen

Group 3

Theorie & Begrip

Ontdek een ander perspectief op de dood! Waarom gaan we dood, en soms zo jong? Welke manier zijn er om contact te ervaren?

Group 9

Wijsheid & Inzicht

Begrijp wat je grootse belemmering in contact ervaren is. Inzicht in wat ervoor nodig is om jezelf te ontwikkelen op spiritueel vlak. Wijsheid over schuld & pijn.

Group 11

Persoonlijke aandacht

Er is ruimte voor je persoonlijke vraagstukken tijdens 1 op 1 sessie over ieder gewenst onderwerp waar jij op dat moment tegenaan loopt.

Group 10

Rust, ruimte & ontspanning

Niet alleen ga je veel leren, veel ervaren, veel ontdekken. Ook is dit weekend helemaal voor jou. Laat 3 dagen voor je zorgen, dat heb je verdiend.

Meld je aan

Betekenisvolle Retraite

1050,-

(Maximaal 6 plekken)

Praktische informatie

Datum: 15 t/m 17 november
Aankomst: vrijdag 15-11 12:00
Vertrek: zondag 17-11 16:00

Locatie: Regio Utrecht

All-Inclusief

Foto Inez

‘Ik vond het het weekend zo enorm fijn! Het heeft me alleen maar verder gebracht. Alles wat we behandeld hebben… Ik zou het niet anders gewild hebben dan hoe het verlopen is. Fantastische flow, ook qua indeling.

Inez | moeder van Quintus* (15 j.)

Voor wie is deze retraite?

Een heel weekend alleen voor jou

Wie zijn Maartje en Jill?

Wij delen onze visie op de dood

Jill en Maartje hebben allebei ‘verlies’ van heel dichtbij meegemaakt. Maartje verloor haar zoontje en Jill haar vader. ‘Wat ons verbindt in die gebeurtenis, is dat wij niet de gevoelens van rouw, verdriet en verlies hebben ervaren na hun overlijden, zoals die bekend en gebruikelijk zijn. Het duurde even voordat wij begrepen hoe dat kon.

Wij ontdekten dat de dood iets heel anders is dan dat ons al eeuwenlang verteld is. Ze zijn niet weg, de dood is niet het einde en contact is nog mogelijk. In onze workshops, retraites, mini-classes en trainingen (voor zowel particulieren en professionals) laten wij jou dat zelf ervaren en delen wij onze visie over de dood en rouw.’

 

 

Ontdek dat je voor contact met overledenen geen gave nodig hebt. Iedereen kan dit, jij ook!

Updates ontvangen over het retraite?

Wij sturen je een e-mail, zodra de verkoop open gaat.

Gratis miniclass - 3 september 2024 - 20:00 20:45 - Via zoom

Wat zijn tekens van overleden dierbare en hoe herken ik ze?

Deze gratis miniclass is voor iedereen die benieuwd is naar wat tekens zijn en hoe je ze herkent. We geven voorbeelden en leggen uit hoe je om tekens kunt vragen. Iedereen is welkom!

Je gegevens